Velkommen hos SKUUB.dk

SKUUB er forrest i feltet når du leder efter en pålidelig og serviceminded leverandør af markedsføring af dit logo. Vi har gennem mange år specialiseret os i markedsføring gennem logovand, logokaffe, juicer med logo energidrik og vin med budskab.

Udover det, så brænder vi for at udvikle os og vi er derfor også leveringsdygtige i alt fra alle former for chokolade med logo, bolsjer med logo, kuglepenne med logo, firmagaver med tryk, tryksager og meget meget mere. Kig forbi shoppen for at se det store udvalg eller giv os et kald på telefon og hør om dine mange muligheder. 

 

Vi er en virksomhed med adresse i Kolding og vi sætter en ære i at finde individuelle metoder til markedsføring af din virksomhed- som passer på dine produkter. Vi sætter et stort fokus på at være alsidige, kreative og finde den absolutte bedste løsning til vores kunder. Vi sætter service i højsædet og ingen kunder er for store eller små til SKUUB, vi behandler alle ens. Vores filosofi er gensidig tillid, som skal være den bærende kraft i samarbejdet med dig som kunde.

 

Logovand med egen etiket er en god reklame og rammer den brede målgruppe. Det er en ny og sjov gimmick som kan anses som det levende visitkort. Kun fantasien sætter grænser for hvad en etikette kan bære. Logovand bruges dagligt på kontoret, på messer eller arrangementer i alle afskygninger. Logovand er virkelig god til at sætte fokus på virksomheden som helhed- eller det nye produkt der skal brand'es.

 

Hos SKUUB vil du opleve god service og punklig levering. Alle vores logovand er tappet i Danmark hos Aqua d'Or der er certificeret i fødevaresikkerhed efter ISO 22000. Tryksager med eget logo er en god og alternativ noget at brande din virksomhed på. Du vælger selv om du vil designe dine egne sager eller få hjælp af en af vores dygtige grafikere. 

Ikke bare ligegyldige tilbud i vores nyhedsbrev

Vi er meget innovative omkring vores produkter og deler gerne vores gode ideer med jer. Derfor kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev hvor vi sender information ud omkring: inspirerende idéer, nye produkter, alternative muligheder, succes-historier og naturligvis gode tilbud op til højsæsonerne.

Du kan sign up lige her: http://eepurl.com/gqbuTb 

 

Det sagde kunderne:

Hej Skuub
Tak for et upåklageligt samarbejde. Vi har jo fået bolsjerne leveret, og de ser helt FANTASTISKE ud i flow-pakningen, hvor vores logo jo virkelig kommer til sin ret. Så det var godt, du fik os ”overtalt” til det. 
Som nævnt – et upåklageligt samarbejde: Hurtige, kvikke svartider & svar, godt arbejde, levering før forventet og ubeskadiget emballage, gode, velsmagende bolsjer og fakturafremsendelse som ønsket – der er ikke noget at sætte en finger på!!! Og i dagens Danmark er god service og kvalitet jo desværre ikke en selvfølge, så dette her har været en stor fornøjelse. Fakturaen er på vej gennem vores system. Jeg tænker vi snakkes ved igen om et års tid – og det glæder jeg mig allerede til!

// CSGruppen, Birthe

Hvorfor logovand fra SKUUB?

  • Leverer logovand til aftalt tid.
  • Kan levere reklamevand fra kun 280 stk.
  • Vi har en ekspres-løsning med levering på kun 5 dage.
  • Prisgaranti på vores logovand og denice vand.
  • Benytter kun DANSK kildevand fra Aqua d'Or.

 

Vi arbejder for dig og ser frem til et godt samarbejde og har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os.