Bolsjer - Vælg din smag

 

Reklamebolsjer - bolcher med logo?

Bolsjer med logo og som logo bolsjer - eller logo bolcher, som nogen også kalder dem. Kært barn har mange navne, slik med logo er en reklamemulighed der har været benyttet i mange år på messer, udstillinger og steder hvor man skal nå mange for rimelige penge. Logo bolsjer og reklamebolsjer er en god og billig strøartikel - der smager lækkert!

 

 

En fantastisk løsning til det vi kalder strøartikel. En skarp og velsmagende reklame til dig der vil give kunderne en god oplevelse mens de venter, som en tak, eller for atvise interesse på din messestand. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du vil bruge dine bolcher til.

Vores sortiment spænder vidt og dækker alles behov lige fra best-selleren Jordbær Lakrids til klassikere som Choko Mint og Kongen af Danmark.

Vi trykker dit logo direkte på folien og du har masser af plads både foran og bagpå bolchet til at komme med dit budskab. Vi trykker i 4 farver, på hvid folie men er også leveringsdygtige i måde transparent og metal folie, hvis dette er ønsket.