Kræft er ikke for børn


Kræft kan ramme alle. Børn og unge kan blive såvel pårørende som kræftpatienter. Uanset hvad, så er kræft ikke for børn. Kræftens Bekæmpelse arbejder bl.a for en bedre og mere effektiv behandling af børn og unge. Derudover gøres en stor indsats for at støtte og hjælpe de børn og unge, hvis forældre rammes af kræft.
Du kan gøre en forskel
Vi har, sammen med vores leverandør indledt et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse for at indsamle støttekroner til kampagnen ”Kræft er ikke for børn” og dermed til det vigtige arbejde med børn, unge og kræft. Det betyder, at du ved køb af logovand-flasker kan være med til at støtte ”Kræft er ikke for børn”.
Din virksomhed kan støtte - nemt og synligt
Vi gør det nemt og synligt, når din virksomhed ønsker at støtte Kræftens Bekæmpelse. Når du bestiller virksomhedens logovand, oplyser du blot at du gerne vil være med til at støtte med 0,25 kr. pr. flaske.
Du får ”vi-støtter” på alle dine logovand
Når du har valgt at støtte, vil alle dine logovand få det specialdesignede Kræftens Bekæmpelses-logo påtrykt. Etiketten vil naturligvis stadig være med dit eget design, men tilføjet logoet og teksten ”Vi støtter med 0,25 kr. pr. flaske”. Det bliver hermed synligt for alle, at din virksomhed tager et socialt og samfundsmæssigt ansvar.
Alle dine støttekroner går til Kræftens Bekæmpelse
Hver eneste støttekrone går ubeskåret videre til Kræftens Bekæmpelse. Du støtter altid med hele beløbet, som er 0,25 kr. pr. vandflaske. Du kan støtte med alle vores logovand – både logovand med hurtig levering og logovand fra puljeproduktion (Best Price).

Her er eksempler på støttebeløb. Hvis du f.eks. vælger at støtte med logovand af flaskemodellen Penta (0.50 liter) som er vist på billedet, så vil dit støttebeløb være:

400 flasker (1/4 palle) → støttebeløb kr. 100,-
1.820 flasker 
(1 palle)  → støttebeløb kr. 455,-

Klik her for at se alle flasker